LIVE STREAMING

Astăzi orice eveniment sportiv, cultural sau economic, orice congres, simpozion sau simplu webcast se poate desfășura în fața întregii planete!

servicii de live streaming
Cere oferta

De ce să alegeți Digitart Media?

Prima transmisie live pe internet am facut-o când cuvântul ”livestream” era cvasi-necunoscut, cu mai bine de 10 ani în urmă, dintr-o locație izolată, pe o conexiune mobilă 3G. A fost o reușită, dar privind în urmă, recunoaștem că am avut și o doză de noroc: ne lipseau complet atât echipamentele de back-up, cât și înțelegerea importanței lor.

Astăzi fiecare cameră, microfon, cablu, alimentator, interfață sau laptop pe care le folosim la transmisiile live pe Facebook, YouTube sau Zoom beneficiază de o ”rezervă” pregătită sa intre în acțiune în cazul, oricât de improbabil, al unei defecțiuni.

Servicii Complete de Live Streaming

Live Streaming Youtube

Live Streaming Facebook

Live Streaming Zoom

Filmare fullHD cu 1-4 camere

Mixaj Audio/Video

Compoziție Grafică

Cu ce vă putem ajuta?

Fiecare proiect este unic! Vă rugăm să ne trimiteți cât mai multe detalii despre acesta, astfel încât să putem face estimarea timpilor de lucru și a resurselor necesare, apoi vom reveni cu o ofertă de preț personalizată.

Cere oferta

Întrebări frecvente

Am nevoie de servicii de producție video. Care este costul acestor servicii?

Costurile se încadrează într-o plajă foarte largă, în funcție de tipul producției video. Pentru calculul acestora se pornește de la scopul pentru care urmează să fie realizată această producție video (obiective, public țintă, canale de diseminare etc), se determină tipul producției video și nivelul de complexitate al acesteia, apoi se face o estimare a resurselor necesare (de timp, umane și de echipamente) și în final se stabilește un buget.

Am primit din altă parte o ofertă cu un preț mai mic. De ce să aleg Digitart Media?

În orice act de creație, produsul final rezultat este unic, deci comparația de preț nu este corectă, pentru că nu se compară produse identice (de multe ori nici măcar vag asemănătoare). Filmul făcut de noi nu va fi la fel cu filmul făcut de firma X. Iar pe noi ne recomandă experiența de 20 de ani în domeniu, producțiile video din portofliu și rigurozitatea dusă la extrem în tot ceea ce facem.

OK, am convenit asupra producției video și asupra bugetului. Cum procedăm mai departe?

Semnăm un contract, care cuprinde explicit specificațiile proiectului, așa cum le-am convenit. În general, condițiile de plată sunt de 50% avans și 50% la finalizarea proiectului, după livrarea tuturor materialelor care au făcut obiectul contractului.

Să presupunem că nu sunt 100% mulțumit de rezultat. Se mai pot face modificări?

Desigur, materialul video se editează până când ajunge în forma finală, agreată de beneficiar. Abia atunci se emite factura finală și proiectul este încheiat.