POST-PRODUCȚIE VIDEO

Serviciile noastre rapide și profesionale de post-producție video sunt la un click distanță!

servicii editare video post productie
Cere oferta

De ce să alegeți Digitart Media?

”We’ll fix it in post!” este o expresie consacrată 🙂 care marchează acceptarea eșecului unui demers în etapa de producție video. Ideal este, desigur, să ajungi în post-producție cu un conținut bun, care să nu necesite reparații. Tehnologia actuală ne permite, însă, să realizăm lucruri la care nici nu visam acum 20 de ani.

În plus de serviciile ”tradiționale” de producție video, pe baza materialelor puse la dispoziție de către clienți, oferim servicii de editare video complexă, compoziție grafică animată, colorizare, editare audio, subtitrare și voice-over în limbile română, engleză și franceză.

Servicii complete post-producție video

Editare Video

Colorizare

Grafică Animată

Editare Audio

Voice-over

Subtitrare

Cu ce vă putem ajuta?

Fiecare proiect este unic! Vă rugăm să ne trimiteți cât mai multe detalii despre acesta, astfel încât să putem face estimarea timpilor de lucru și a resurselor necesare, apoi vom reveni cu o ofertă de preț personalizată.

Cere oferta

Întrebări frecvente

Am nevoie de servicii de producție video. Care este costul acestor servicii?

Costurile se încadrează într-o plajă foarte largă, în funcție de tipul producției video. Pentru calculul acestora se pornește de la scopul pentru care urmează să fie realizată această producție video (obiective, public țintă, canale de diseminare etc), se determină tipul producției video și nivelul de complexitate al acesteia, apoi se face o estimare a resurselor necesare (de timp, umane și de echipamente) și în final se stabilește un buget.

Am primit din altă parte o ofertă cu un preț mai mic. De ce să aleg Digitart Media?

În orice act de creație, produsul final rezultat este unic, deci comparația de preț nu este corectă, pentru că nu se compară produse identice (de multe ori nici măcar vag asemănătoare). Filmul făcut de noi nu va fi la fel cu filmul făcut de firma X. Iar pe noi ne recomandă experiența de 20 de ani în domeniu, producțiile video din portofliu și rigurozitatea dusă la extrem în tot ceea ce facem.

OK, am convenit asupra producției video și asupra bugetului. Cum procedăm mai departe?

Semnăm un contract, care cuprinde explicit specificațiile proiectului, așa cum le-am convenit. În general, condițiile de plată sunt de 50% avans și 50% la finalizarea proiectului, după livrarea tuturor materialelor care au făcut obiectul contractului.

Să presupunem că nu sunt 100% mulțumit de rezultat. Se mai pot face modificări?

Desigur, materialul video se editează până când ajunge în forma finală, agreată de beneficiar. Abia atunci se emite factura finală și proiectul este încheiat.