DESPRE NOI

Știința întâlnește arta! Producem pentru clienții noștri conținut vizual performant, folosind mereu cele mai noi tehnologii disponibile. Pe lângă echipamentele de ultimă generație, avem creativitatea și cunoștințele necesare, dobândite în mulți ani de studiu și experiență.

Istoric

Am pornit la drum ca un mic studio de producţie video, în anul 2002, când (deși nu au trecut nici 20 de ani pământeni de atunci!) tehnologia profesională era la ani-lumină în urma smartphone-ului pe care fiecare îl are astăzi în buzunar.

Am început filmând pe suport analogic (casete BETACAM), editând liniar (dacă trebuia sa inserezi un cadru la mijlocul filmului, asta era o problemă care presupunea copierea pe o altă caseta, inserarea cadrului, apoi copiat în continuare) pe stații video dedicate închiriate la oră (existau doar câteva în tot Bucureștiul) şi exportând pe casete VHS – suportul uzual la acea vreme.

A urmat saltul uriaș la formatul digital și trecerea la DVCAM și DVD. Au apărut apoi YouTube și Facebook, am trăit „revoluția” DSLR a senzorilor mari și a imaginilor ”cinematice”, pentru a ajunge la Blu-Ray și apoi la 4K Ultra High Definition.

Indiferent de nivelul tehnologic al vremurilor, am livrat mereu conținut creativ: filme de promovare pentru companii, reclame TV sau online, filme documentare și filme de eveniment.

Treptat, acest conținut a fost diversificat prin servicii de copywriting, fotografie corporate, live streaming și ulterior exploatat eficient cu servicii de digital advertising.